Kvalitetssäkrade leverantörer

KVALITET

kvalitet

Du kan vara trygg!

S-Medical har sedan starten av pandemin SARS-CoV-2 (Covid 19) nästintill uteslutande arbetat tillsammans med kommuner, regioner och privata vårdaktörer för att tillgodose behovet av kvalitetssäkrade och certifierade skyddsprodukter.

Vår ambition

S-Medical ska tillhandahålla kvalitativa och hållbara produkter inom personlig skyddsutrustning och medicinteknik för såväl den offentliga- som privata sektorn, detta till marknadens mest attraktiva priser. Vi strävar också efter att ha de mest efterfrågade produkterna på lager för snabb leverans.

Direktkontakt

Vi på S-Medical arbetar i första hand direkt med producenter/ tillverkare i Turkiet och Europa för att du som kund alltid skall känna trygghet. Vi kan således garantera både kvalitet och leveranser samt minimera kostnaderna för bästa pris.

Stort nätverk

För att kunna tillgodose våra kunders specialanpassade/ kundspecifika behov, har vi samarbete med några av Europas största lagerhållande leverantörer. Dessa samarbeten och nätverk möjliggör att vi kan leverera nästan allt inom personlig skyddsutrustning samt medicintekniska produkter.

”Vi har dedikerat stora delar av våra resurser till att hjälpa vårdaktörer med tillgång till kvalitetssäkrade produkter.”

Vi garanterar kvalitetssäkrade producenter

 

Då vi som bolag arbetar direkt med ledande producenter/ tillverkare samt med de största transportbolagen, har vi kunnat garantera varuförsörjning och leverans till marknadens bästa ”dagspris ”.

Alla våra leverantörer måste uppfylla våra hårda kvalitetskrav för tillverkning samt leverans för att kunna leverera produkter via oss. Det innebär bl.a. att tillverkaren måste vara ISO certifierade enligt 14001 samt 9001 eller motsvarande samt att produkten skall inneha CE och EN. Vidare måste man uppfylla ekonomisk stabilitet samt garantera leveranspunkter.

Många av våra producenter är certifierade av Organ representerade på NANDO-listan (New Approach Notified and Designated Organisations) Vilket garanterar kvalitet samt 100% spårbarhet.
https://ec.europa.eu/growth/tools-databases/nando/

Vi som företag certifierar oss enligt FR2000, verksamhetsledning, vilket innefattar krav på ett integrerat ledningssystem för kvalitet, miljö, arbetsmiljö, brandskydd, kompetensförsörjning och socialt ansvarstagande.

Kvalitetssäkrade produkter

Läs mer
  • Våra produkter är kvalitetssäkrade och testade enligt europeiska standarder
  • Vår inköpsorganisation arbetar hårt för att säkerställa att våra leverantörerer uppfyller våra kunders högt ställda krav

Certifierade producenter

Läs mer

Lager i Europa

Läs mer

 

  • Vi har nära samarbete med stora lagerhållande euoropeiska disitributörer som komplement till egna lager och producenter.

Logga in för ert sortiment samt orderläggning

BESTÄLL

Håll dig uppdaterad

Tillsammans med våra beställare utvecklar vi ständigt vårt sortiment och söker de bästa alternativen – utifrån kvalitet/pris/leveransförutsättningar. Registrera er nedan för löpande uppdateringar.

6 + 2 =

Huvudkontor

S-Medical – en del av Stockmovers International AB

Glödlampsgränd 1
120 31  Stockholm, Sweden
Org.nr: 556877-7238
VAT-nr: SE556877723899

Tel: +46 (0)8-22 40 90

contact@s-medical.se

kontakta oss

Hannes Buckard
tel +46 (0)70 777 77 99
hannes@s-medical.se

kontakta oss

Rickard Edmund
tel +46 (0)70 146 62 26
rickard@s-medical.se

kontakta oss

Jonas Eneqvist
tel +46 (0)70 749 29 92
jonas@s-medical.se