Vi är dedikerade för att hjälpa  

Högkvalitativa och effektiva

OM OSS

Vilka är vi?

Om oss

S-Medical fokuserar på bästa kvalitet samt tillgänglighet på marknaden samtidigt som vi inte gör avkall på bästa möjliga pris. Vi är kända för att vara lyhörda och flexibla med 100% fokus på att hjälpa dig som kund.

Vi  levererar skyddsutrustning med hög kvalitet

S-Medical består av moderbolaget Stockmovers International AB som innehar distributions- och säljrättigheter för ett flertal kvalitetssäkrade leverantörer/produkter. S-Medical (S-Med) är säljorganisationen för medicinteknisk utrustning samt skyddsutrustning för vård.

Vi genomför sourcing, inköp, validering samt lager- och logistikhantering.

Våra kompetenta och professionella inköpare har långvarig erfarenhet av internationell handel och produktinköp. Till detta har vi internationella partners lokalt, som validerar och säkerställer att avtalsvillkor såsom ”slot-tider”, förpackningar samt att miljö och arbetsrätt efterföljs. Inköp ansvarar också för att distribution och logistik fungerar och att produkterna förpackas enligt SIS-standarder.

S-Med innehar även exklusiv distributionsrätt för flertalet stora tillverkares produkter. Bl.a ansvarar S-Med för nordiska distributionen för SureScreens antigen- samt antibodytester och har således exklusivt avtal för nämnda. Bakom oss har vi TAG Medical i Europa som håller i den centrala europeiska lagerhållningen samt SureScreen UK som tillverkare. Vi kan således garantera marknadens bästa antigen- och antibodytester tillsammans med den bästa supporten och organisationen.

S-Med har levererat medicinteknik samt skyddsutrustning till närmare 100 offentliga och privata vårdaktörer och samarbetar med ett flertal distributörer och återförsäljare.

Mångårig erfarenhet

More Info
 • S-Medical har byggt upp en organisation i Sverige med fokus på inköp.
 • Tillsammans har våra duktiga medarbetare arbetat över 100 år med inköp såväl nationellt som internationellt.
 • Flera av medarbetarna har lång erfarenhet av varuförsörjning/ försäljning till tandvårdskedjor, landsting/regioner och kommuner.
 • S-Medical har även medarbetare som har gedigen erfarenhet av försäljning till återförsäljare inom B2C- och B2B-handel.
 • Vid rekrytering läggs stor vikt på kunskap inom Europahandel samt inport/export.

Stort kontaktnät

More Info
 • Sedan SARS-CoV-2 (Covid-19) upptäcktes och sedermera spreds över Världen har S-Medical tillsammans med vårt team och nätverk arbetat för att främst vården inom Norden ska få den tillgång och varuförsörjning av medicinteknisk- och personlig skyddsutrustning som behövs för att vården skall fungera.
 • S-Medical har ett stort och brett kontaktnät av främst turkiska, europiska- samt även i viss mån asiatiska producenter/tillverkare.
 • S-Medical arbetar även med några av Världens största leverantörer av medicinteknisk- och personlig skyddsutrustning.

  Kvalitetssäkrade varumärken

  More Info
  • Alla våra tillverkare och leverantörer har godkänts, kontrollerats och validerats enligt S-Medicals inköpsorganisations leverantörsvillkor.
  • S-Medical arbetar främst med kända och etablerade varumärken och tillverkare/producenter.
  • S-Medical följer strikt eget kvalitetsledningssystem.

  Kommuner och regioner

  More Info
  • Har sedan början av pandemin tillsammans med våra samarbetspartners hjälpt närmare 100 vårdaktörer – kommuner, flertal regioner samt privata aktörer med varuförsörjning av medicintekniska produkter samt personlig skyddsutrustning.
  • Kommuner och Regioner är prioriterade och har egen kontaktgrupp med ansvarig samordnare för högsta tillgänglighet.
  • Kommuner och Regioner har avtalspriser samt möjlighet till avropslager för enheterna hos S-Medical.
  • Kommuner och Regioner får ”egen” beställningssida med ”eget” sortiment för enkelt handhavande samt beställning.

   Logga in för beställning av ert utvalda sortiment

   Logga in

   Håll dig uppdaterad

   Tillsammans med våra beställare utvecklar vi ständigt vårt sortiment och söker de bästa alternativen – utifrån kvalitet/pris/leveransförutsättningar. Registrera er nedan för löpande uppdateringar.

   2 + 2 =

   Huvudkontor

   S-Medical – en del av Stockmovers International AB

   Glödlampsgränd 1
   120 31  Stockholm, Sweden
   Org.nr: 556877-7238
   VAT-nr: SE556877723899

   Tel: +46 (0)8-22 40 90

   contact@s-medical.se

   kontakta oss

   Hannes Buckard
   tel +46 (0)70 777 77 99
   hannes@s-medical.se

   kontakta oss

   Rickard Edmund
   tel +46 (0)70 146 62 26
   rickard@s-medical.se

   kontakta oss

   Jonas Eneqvist
   tel +46 (0)70 749 29 92
   jonas@s-medical.se